Custom Stroopwafelkraam

De gepersonaliseerde kraam

Een stroopwafelkraam huren zal zeker publiek aantrekken, vanwege zowel de uitstraling als de heerlijke geur. Om de kraam nog meer eigen te maken, uw bedrijf naar voren te laten komen, of een boodschap over te brengen, is de ideale oplossing om de kraam te personaliseren.

De bedrukte rok om de kraam

Deze rok is een mesh doek om de kraam heen, zodat ook onder de kraam nog spullen voor bijvoorbeeld voorraad bewaard kunnen worden.

De rok heeft een afmeting van 400cm x 69cm en het materiaal is brandwerend.

Om deze rok te willen bestellen, stuurt u een eps. format ontwerp. Daarna wordt er een prijsopgave gestuurd (de prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid PMS kleuren, en wel of niet full colour). Houdt wel rekening met een levertijd van ca. 2 weken.

Het bedrukte dak voor op de kraam

Een dakzeil met uw logo, slogan, of andere boodschap is ook mogelijk te laten bedrukken. Van ver kan het publiek de kraam al zien en u zal uniek zijn vanwege uw unieke ontwerp. De afmeting van het bedrukte dakzeil is 235 cm x 230 cm.

Aan de voorzijde (vooraanzicht) mag het ontwerp 94,5cm hoog zijn. Wel moet het ook 30 centimeter van het einde van het zeil worden geprint (vanwege het knippen van de golfrandjes + montage van een balk). Aan de andere kant van het zeil is het beste om het ontwerp ook 10cm vanaf de onderzijde te laten komen en ook hier weer dan circa 94,5cm groot/hoog.

Om zo’n dakzeil te willen bestellen, stuurt u een eps. format ontwerp. Daarna wordt er een prijsopgave gestuurd (de prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid PMS kleuren, en wel of niet full colour). Houdt wel rekening met een levertijd van ca. 3 weken. Dit vanwege dat na de bedrukking van het zeil ook het dakzeil verder afgemaakt moet worden en worden gemonteerd.

Mogelijkheden

Bij de stroopwafelkraam is het mogelijk zowel de rok om de kraam heen als het dak te laten personaliseren. Bij het dak personaliseren zitten wel wat meer kosten aan verbonden, maar maakt het natuurlijk wel helemaal af. De rok is gemaakt van een mesh doek, en het dak van een stevig zeil. Al eerder hebben klanten van deze optie gebruik gemaakt.

Heeft u interesse in een gepersonaliseerde stroopwafelkraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.