Pannenkoeken

Heerlijke ouderwetse verse pannenkoeken

Natuurlijk hebben wij ook de heerlijke ouderwetse verse pannenkoeken om op locatie te maken. Deze kunnen wij zowel via gasbranders (hokkers) maken als met elektrische bakplaten. Wij bieden naturel-, spek-, rozijnen-, appel- of bananenpannenkoeken aan. Standaard leveren wij poedersuiker, stroop, witte- en bruine bastardsuiker mee. Andere toppings zijn zeker ook mogelijk, maar op aanvraag.

Pannenkoekenkraam

De pannenkoeken worden geserveerd vanuit een gezellige kraam. Deze houten kraam kan zowel met een witte omslagrok als met een Oud-Hollands geprinte rok. Relatief grote hoeveelheden kunnen gebakken worden per uur; met 3 bakplaten bakken wij zeker wel 100 stuks per uur. Voornamelijk bakken wij op gasplaten, ideaal voor buiten, maar deze zijn ook gecertificeerd voor binnen. De kraam wordt gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires en verlichting.

De pannenkoekenkraam kan ook worden gepersonaliseerd. Meer informatie hierover, kunt u vinden bij de gepersonaliseerde kraam.

Heeft u interesse in een pannenkoekenkraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.