Barista op locatie

Échte Barista’s

Bij MijnStroopwafel/MijnPartyservice zijn er ook echte Barista’s beschikbaar. Deze zijn gespecialiseerd in het vers bereiden van verschillende soorten koffie. U kunt ook een van onze ervaren koffiemeisjes inhuren, zij zijn allen getraind door de Barista, en kunnen de heerlijkste koffie zetten.

De koffie

MijnPartyservice heeft een professionele espressomachine van het merk Carimali. Deze machine is zwart van kleur (met chroom) en heeft een net en strak design. Deze machine maakt de heerlijkste espresso, koffie, en cappuccino voor u en uw klanten. Deze espressomachine wordt vaak gepresenteerd op de witte LED verlichte bar wat het een strakke mooie koffiebar maakt. De koffiebar heeft een speciaal waterpompsysteem, waardoor er dus niet per se een wateraansluiting nodig is op de standplaats.

De koffiebar en (stroop)wafelbar in één

U kunt de koffiebar ook combineren met een van onze andere concepten. Een stroopwafel of een Belgische wafel zijn heerlijke traktaties voor bij de koffie. Veel van deze combinaties kunnen op de bar samen staan. Voor deze combinaties hebben wij speciale prijzen.

Heeft u interesse in de koffiebar met Barista?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.