Brusselse Wafels

Verrukkelijke warme zachte wafels

De grote hebben het formaat van de originele Brusselse wafel. Deze wordt gebakken met een professioneel bakijzer, en binnen 4 minuten zijn 2 grote warme verse wafels klaar. De iets kleinere zitten op een wafelstokje. Deze zijn perfect als een tussendoorsnack. Ook deze worden gebakken met een professioneel bakijzer, waarmee wij 6 wafels tegelijk kunnen bakken (in 4 minuten).

De Brusselse wafels zijn verrukkelijke warme zachte wafels die iedereen lekker vindt. Van oorsprong is de Brusselse wafel of een Belgische wafel bekend om hun rechthoekige vorm. U kunt kiezen uit de grote Brusselse wafels of de iets kleinere die ook op een stokjes zitten.

Toppings

Bij de Brusselse wafels zitten deze (standaard) toppings:

  • Poedersuiker
  • Warme kersen
  • Verse aardbeien
  • Banaan
  • Chocoladesaus
  • Karamelsaus
  • Slagroom

Verder kunnen de topping opties zijn ook uitgebreid worden, denk daarbij aan ons vers ambachtelijk vanille-ijs, mini smarties etc. Dit alles op aanvraag.

Brusselse wafelkraam, bar of tafel

De opties meubilair waarop de Brusselse wafels gemaakt kunnen worden zijn de gedecoreerde kraam, de witte LED verlichte bar of de kleine bar of de buffettafel. Deze zijn inzetbaar op bijvoorbeeld zakelijke evenementen zoals beurzen en open dagen, en privé feestjes zoals verjaardagen en bruiloften. Daarbij hebben wij diverse Belgische accessoires als aankleding. Personalisatie van een kraam of bar is ook mogelijk, kijk hiervoor op de website bij de gepersonaliseerde kraam, de gepersonaliseerde bar.

Heeft u interesse in de Brusselse wafels?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.