Stroopwafelbar

Stroopwafelbar huren

Een leuke LED verlichte stroopwafelbar is ook bij ons te huren. De bar is van hout gemaakt en hij staat op wielen wat het makkelijk verplaatsbaar maakt. De afmetingen hiervan zijn 160cm x 90cm x 104cm. De bar kan worden gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires. De bar is in een neutrale witte kleur waardoor die overal bij past.

De stroopwafelbar personaliseren

U kunt ook de stroopwafelbar personaliseren, denk hierbij aan een bedrukt bord voor op de bar. U kunt uw naam of logo laten bedrukken. Meer informatie over het personaliseren van de kraam, tafel of bar, kunt u vinden bij de gepersonaliseerde bar.

Ons personeel

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van stroopwafels. Per persoon is het mogelijk tussen de 100 en 150 stroopwafels per uur te bakken. Met de professionele stroopwafelapparatuur met alle benodigde toebehoren kunnen wij in rap tempo heerlijke verse ambachtelijke stroopwafels voor u maken.

De stroopwafelbar is op vele plekken inzetbaar

De stroopwafelbar is leuk voor op bedrijfs- en privéfeesten. De leuke bar in combinatie met de heerlijke stroopwafel geur zal zeker klanten, gasten, medewerkers, familie of vrienden aantrekken. De stroopwafelbar is ook zeer passend op open dagen, beurzen, congressen of bedrijfsborrels.

Heeft u interesse in een stroopwafelbar huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.