Stroopwafels op Events & Beurzen

Kramen voor bedrijven

Een beter marketinginstrument is er niet te bedenken als u uw bedrijf wilt profileren als een Nederlands bedrijf. Zeker in het buitenland worden stroopwafels direct geassocieerd met Nederland. Vraag uw buitenlandse gast wat hem te binnen schiet als hij of zij aan Nederland denkt en naast klompen en molens zal zeker de stroopwafel in dat rijtje genoemd worden.

De geur van verse stroopwafels

De geur van het bakken van verse stroopwafels op uw stand is een geur die voor iedereen onweerstaanbaar is. Zeker op beurzen waarbij u iets extra’s wilt doen om uw bedrijf te onderscheiden van de overige beursdeelnemers, is het bakken van verse stroopwafels een goed idee.

De geur zorgt ervoor dat mensen even inhouden en zelfs stoppen bij uw stand om te kijken wat er nou eigenlijk gebeurd. Zeker in het buitenland vindt men het bijzonder om te zien; waar in Nederland de stroopwafelbakker nog wel eens op de markt te vinden is, is het buiten Nederland iets totaal nieuws en heeft men zelden tot nooit nog gezien hoe de verse stroopwafels echt worden gebakken.

Mogelijkheden