Bedrukte Stroopwafelzakjes

Bedrukte Stroopwafelzakjes

Buiten het feit dat onze stroopwafel op zichzelf al een goed product is om de aandacht mee te trekken, kunt u nog een stapje verder gaan en de wafels uitdelen in gepersonaliseerde stroopwafelzakjes.

Mogelijkheden

U kunt op het zakje uw bedrijfsnaam en logo laten printen en eventueel nog een boodschap op het zakje laten drukken. Wat dat betreft biedt een gepersonaliseerd stroopwafelzakje een scala aan mogelijkheden om uw boodschap onder de aandacht te brengen, en wat is nu mooier om mensen over de beurs te zien lopen en genieten van een verse warme stroopwafel en ondertussen met uw bedrijfsnaam en logo in de hand, zijn of haar bezoek aan de beurs verder te vervolgen.

Hoe zien bedrukte zakjes eruit en wat hebben wij ervoor nodig?

De bedrukte zakjes zijn mapjes waarin ook nog een ander klein zakje zit waaruit toegestaan is om voedingswaren in te doen. Enkele voorbeelden van eerder bedrukte zakjes:

Om deze mapjes te laten bedrukken hebben wij een ontwerp nodig van jullie in eps. format, zodat de juiste PMS kleuren duidelijk zijn. Daarna wordt er een prijsopgave gestuurd (de prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid PMS kleuren, wel of niet full colour, en de aantallen).

Heeft u interesse in bedrukte stroopwafelzakjes?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.