Stroopwafelkraam

Stroopwafelkraam huren

Een gezellige stroopwafelkraam is bij ons te huren. Deze kraam is een nette houten kraam die zeer gemakkelijk op- en af te bouwen is. De afmeting hiervan is 220cm x 150cm x 260cm. De kraam wordt gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires en verlichting. Om de kraam heen zit een gaasdoek die als tafelrok fungeert (ook zeer praktisch om onder de kraam, nog wat benodigdheden te zetten). Deze is mogelijk in de neutrale kleur wit, maar kan ook geleverd worden met een Oud-Hollandse print van Delfts blauwe tekeningen. Het dak van de stroopwafelkraam is blauw/wit, maar is ook mogelijk in rood/wit of groen/wit.

De stroopwafelkraam personaliseren

De stroopwafelkraam is te personaliseren door de tafelrok te laten bedrukken naar uw ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw bedrijf of vereniging. Meer informatie over het personaliseren van de kraam, tafel of bar, kunt u vinden bij de gepersonaliseerde kraam.

Ons personeel

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van stroopwafels. Per persoon is het mogelijk tussen de 100 en 150 stroopwafels per uur te bakken. Met de professionele stroopwafelapparatuur met alle benodigde toebehoren kunnen wij in rap tempo heerlijke verse ambachtelijke stroopwafels voor u maken.

De stroopwafelkraam is op vele plekken inzetbaar

De stroopwafelkraam is leuk om te huren op bedrijfsfeesten, maar ook op privé feesten. De gezellige kraam in combinatie met de overheerlijke geur zal zeker vele klanten, gasten, medewerkers, familie of vrienden naar de kraam lokken. De stroopwafelkraam is zeer passend op bruiloften en verjaardagen en voor bedrijven is deze kraam zeker een succes op open dagen, tijdens beurzen en congressen, of bij bedrijfsborrels en bedrijfsfeestjes.

Heeft u interesse in een stroopwafelkraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.