Klantervaringen

Twee keer per jaar staan wij op een beurs en dan huren we altijd Ivo in voor koffie en stroopwafels. De geur trekt bezoekers naar onze stand en smullen van een verse koffie met stroopwafel terwijl wij ons verhaal kunnen doen. Inmiddels kunnen we niet meer zonder Ivo, iedereen weet, voor koffie met een lekkere stroopwafel moet ik bij DWE zijn op de beurs. Ivo denkt altijd met je mee en zorgt ervoor dat het altijd goed geregeld is. Top!

– Mirjam Hop ~ Marketing Communicatie Manager (DWE ICT)

Vanaf 2017 worden op onze stand op de Aquabeurs te Gorinchem de stroopwafels gebakken door MijnPartyservice. Onze klanten staan in de rij voor een lekkere verse stroopwafel en komen hiervoor speciaal naar onze stand. Dit stelt ons in staat een gesprek aan te knopen en informatie te verstrekken over onze mooie pompen zodat men volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen bij Hidrostal. De samenwerking met MijnPartyservice verloopt altijd prima en de persoonlijke contacten zijn plezierig.

– Wim van Dam ~ Sales Manager (Hidrostal Benelux)

Wij hebben al diverse keren naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van MijnStroopwafel. Sue-Ann, Ivo of een van hun collega’s geven met de stroopwafels met gepersonaliseerde verpakking tijdens internationale technische vakbeurzen een mooi visitekaartje af. De stroopwafels zijn echt heerlijk en zorgen voor een positieve associatie met ons bedrijf.

– Sylvia Heije ~ Marketing & Communicatie (Danfoss)

Ik heb zowel zakelijk als privé als in verenigingsverband diverse keren zaken gedaan met MijnPartyservice / Mijnstroopwafel. Alle keren stond ik versteld van de kwaliteit van de stroopwafels. Super vers en warm aangeboden. In normaal of super groot formaat. Elke keer waren ze heerlijk.Ik zou iedereen aanraden om als je wat te vieren hebt contact op te nemen met deze geweldig vriendelijke mensen met een SUPER service. Ze hebben maar een half woord nodig om te begrijpen hoe ze jouw feestje te laten slagen.

– Erica v/d Spoel ~ Goltens Nederland~ en ~Dorpsvereniging Hekelingen~