Koffie en Stroopwafels

Heerlijke koffie én stroopwafels

Wat past er niet beter bij een verse warme stroopwafel, dan een verse kop espresso, koffie of cappuccino? MijnPartyservice kan beide voor u verzorgen op één bar! Een van onze LED verlichte witte barren is hier ideaal voor (eventuele andere opties van meubilair is ook mogelijk), en neemt dus niet teveel ruimte in beslag.

De koffie

De koffie (espresso, koffie, cappuccino of latte) wordt bereid via onze professionele espressomachine van het merk Carimali. Deze Carimali cento is een 2 groeps-espressomachine, een traditionele filterdrager met een mooi design. Tevens heeft het 2 stoompijpen, een heet wateruitloop en een grote stalen koppenwarmer aan de bovenkant.

Barista

Binnen MijnPartyservice hebben wij ook Barista’s beschikbaar. Deze Barista is gespecialiseerd in het vers bereiden van diverse soorten koffie op diverse feesten, beurzen of evenementen. Indien u een van onze andere stroopwafel- en koffiemeisjes heeft als host/hostess die dag, zijn zij allen opgeleid door een Barista, dus zijn zij gegarandeerd ervaren en bekend met het maken van een lekkere kop koffie.

De koffiebar en stroopwafelbar in één

De witte LED verlichte bar is perfect voor zowel koffie als stroopwafels. De bar is 180cm breed en 80cm diep. De bar heeft een eigen waterpomp, waardoor er geen aparte wateraansluiting nodig is voor de koffie (als die er wel is, dan natuurlijk helemaal perfect). De combinatie van stroopwafels en koffie vraagt qua stroom om 2 aparte groepen. Qua capaciteit kan 1 personeelslid gemiddeld circa 200 koffies maken en circa 400 stroopwafels bakken (op een dag van ca. 6 uren). Bij 2 personeelsleden kan dit natuurlijk verdubbeld worden.

Personaliseren

U kunt de LED verlichte bar ook personaliseren. Dit kan door een bord te laten bedrukken die wij in de bar kunnen schuiven. U kunt bijvoorbeeld uw logo of naam op het bord laten bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om de stroopwafelzakjes te bedrukken. Hierdoor staan op de zakjes uw naam of logo (of bijvoorbeeld standnummer) en ziet de klant of gast aan de hand van het zakje dat de stroopwafels vanuit uw bedrijf verzorgd zijn.

De koffie en stroopwafels op vele plekken inzetbaar

De combinatie koffie en stroopwafels doen het zeker goed op zakelijke evenementen als beurzen, maar vanzelfsprekend is het op vele andere evenementen ook een succes. De combinatie doet het zo goed omdat de gasten, klanten, vrienden of familieleden bij een lekkere hete verse bak koffie wel iets lekkers lusten. Ook de gehele beleving maakt het interessant om publiek aan te trekken. Alles wordt vers op locatie voor u bereid!

Heeft u interesse in een koffiebar en stroopwafelbar in één?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.