Stroopwafeltafel

Stroopwafeltafel huren

De stroopwafeltafel is een buffettafel met tafelrok eromheen, deze is mogelijk in zwart, wit of donkerblauw. De tafel is van hout en de rokken kunnen uit meerdere kleuren gekozen worden. De afmetingen van de stroopwafeltafel zijn: 183cm x 74cm x 75cm. De tafel ziet er netjes uit en kan gedecoreerd worden met Oud-Hollandse decoratie.

Ons personeel

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van stroopwafels. Per persoon is het mogelijk tussen de 100 en 150 stroopwafels per uur te bakken. Met de professionele stroopwafelapparatuur met alle benodigde toebehoren kunnen wij in rap tempo heerlijke verse ambachtelijke stroopwafels voor u maken.

De stroopwafeltafel is op vele plekken inzetbaar

U kunt de stroopwafeltafel perfect inzetten bij privé feesten, buffetten of bij bedrijfsfeesten. Deze tafel in combinatie met de heerlijke vers gebakken stroopwafelgeur zal zeker de gasten, klanten, vrienden, familie of collega’s aantrekken om een kijkje te komen nemen. Ook zou de tafel mooi staan op zakelijke evenementen of beurzen, waar u niet teveel poespas wilt, maar wel vers gebakken stroopwafels op locatie wilt laten uitdelen!

Heeft u interesse in een stroopwafeltafel huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.