Lollywafels

Belgische wafels op een stokje

Lollywafels zijn warme Belgische wafels op een stokje (soort van Luikse wafels op een stokje). De lollywafels zijn een leuke traktatie vanwege de aparte vorm.

Normaal gesproken worden ze bestrooid met enkel poedersuiker (dit smaakt al zeer lekker), maar ook is het mogelijk om de lollywafels te serveren gedoopt in verschillende kleuren chocolade (witte chocolade, pure chocolade, ruby chocolade en eventueel andere kleuren). Ook is het mogelijk ze verder te versieren met toppings als smarties, marshmellows, chocoladebolletjes etc. Vraag bij ons de mogelijkheden na.

Lollywafelkraam, bar of tafel

De opties meubilair waarop de lollywafels gemaakt kunnen worden zijn de gedecoreerde kraam, de witte LED verlichte bar of de kleine bar of de buffettafel. Deze zijn inzetbaar op zowel zakelijke evenementen als privé feestjes. Personalisatie van een kraam of bar is ook mogelijk, kijk hiervoor op de website bij de gepersonaliseerde kraam, de gepersonaliseerde bar.

Heeft u interesse in lollywafels?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.