Over MijnStroopwafel

Van wie en wat is MijnStroopwafel eigenlijk?

MijnStroopwafel is onderdeel van MijnPartyservice BV. Dit is de moederorganisatie die zich bezig houdt met partycatering en verhuur. Van losse verhuur tot complete feesten met verse producten en de mooiste materialen. Deze ondernemingen worden gerund door Ivo van Wensen en Sue-Ann Steijn.
De passie voor stroopwafels komt o.a. doordat dit een echt Hollands lekkernij is die door bijna iedereen lekker gevonden wordt.”

Passie voor stroopwafels

Dat Ivo en Sue-Ann samen Mijnstroopwafel oprichten kwam niet uit het niets. Wij hebben samen ook Mijnpartyservice B.V. en MijnIJs. De passie voor stroopwafels komt o.a. doordat dit een echt Hollands lekkernij is die door bijna iedereen lekker gevonden wordt.

Stroopwafels hebben een heerlijke bite vanwege de combinatie van de krokante koek met de zachte zoete stroop. Ze kunnen ook versierd worden met diverse toppings, waardoor ze een vrolijke uitstraling krijgen en nog lekkerder worden. Bijna in elk land vinden ze de Hollandse stroopwafels heerlijk smaken.

Ook in het buitenland bakken wij deze Hollandse verse stroopwafels op aanvraag. In België, Dubai, Duitsland, Frankrijk en Vietnam hebben wij op verschillende beurzen en evenementen dit al gedaan.

Innovatie

Wij blijven ons ontwikkelen op het gebied van stroopwafels; zowel qua presentatie, variatie en de smaak van de wafel. Ook kijken we voor steeds meer opties om de stroopwafels te combineren met andere concepten.
Van losse verhuur tot complete feesten met verse producten en de mooiste materialen.”