Kleine Stroopwafelbar

De kleine stroopwafelbar huren

De kleine stroopwafelbar is een nette compacte bar. De bar is van hout en heeft een neutrale witte kleur. De afmetingen zijn 140cm x 65cm x 72,5cm. De bar is ideaal voor als je een strakke, maar compacte plek wil voor de stroopwafels, die niet al te groot is. De bar kan gedecoreerd worden met Oud-Hollandse decoratie.

De kleine stroopwafelbar personaliseren

U kunt ook de stroopwafelbar personaliseren, denk hierbij aan een bedrukt (forex) bord voor op de voorzijde van de bar. U kunt uw naam of logo laten bedrukken. Meer informatie over het personaliseren van de kraam, tafel of bar, kunt u vinden bij de gepersonaliseerde bar.

Ons personeel

Al ons personeel heeft ervaring met het bakken van stroopwafels. Per persoon is het mogelijk tussen de 100 en 150 stroopwafels per uur te bakken. Met de professionele stroopwafelapparatuur met alle benodigde toebehoren kunnen wij in rap tempo heerlijke verse ambachtelijke stroopwafels voor u maken.

De kleine stroopwafelbar is op vele plekken inzetbaar

U kunt de kleine stroopwafelbar gebruiken bij bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten of andere privéfeesten. De vers gebakken stroopwafelgeur zal zeker gasten, klanten, familie, collega’s of vrienden aantrekken. Deze kleine bar is ook ideaal op beurzen of congressen, omdat hij wel netjes is, en een frisse uitstraling heeft, maar niet te veel ruimte inneemt.

Heeft u interesse in een stroopwafelbar huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.