Poffertjes

Verse poffertjes op locatie

Poffertjes blijven een succesvolle Hollandse traktatie. Ze zijn heerlijk als tussendoortje of als middageten. De poffertjes worden vers op locatie voor u bereid. Deze worden gebakken op onze professionele poffertjesbakplaten. Wij hebben 2 verschillende types bakplaten; de elektrische bakplaten van 50 dops en 100 dops, en we hebben twee gasbakplaten van 35 dops die we naast elkaar op de kraam kunnen neerzetten. De poffertjes worden geserveerd vanaf een schaaltje, met poedersuiker, roomboter, vorkje en servetje.

Poffertjeskraam

De poffertjes worden geserveerd vanuit een gezellige kraam. Deze houten kraam kan zowel met een witte omslagrok als met een Oud-Hollands geprinte rok. Relatief grote hoeveelheden kunnen gebakken worden per uur. Circa 75 porties van 12 stuks kunnen per uur gebakken worden met 2 personen personeel. De kraam wordt gedecoreerd met Oud-Hollandse accessoires en verlichting.

De pannenkoekenkraam kan ook worden gepersonaliseerd. Meer informatie hierover te vinden, kunt u vinden bij de gepersonaliseerde kraam.

Heeft u interesse in het huren van een poffertjeskraam?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.