Custom Stroopwafelbar

De gepersonaliseerde bar

De grote LED verlichte bar is ideaal voor bij zakelijke evenementen en beurzen met onze vers gebakken stroopwafels. Deze stroopwafelbar wordt daarom ook vaak gekozen bij onze zakelijke klanten. Om de bar nog meer eigen te maken, uw bedrijf naar voren te laten komen, of een boodschap mee over te brengen, is de ideale oplossing om de bar te personaliseren.

Mogelijkheden

Bij de stroopwafelbar is het mogelijk een poster / verwijderbare sticker of bord te plaatsen in het middengedeelte van de bar aan de voorzijde. Dit kan via ons geregeld worden. De afmetingen van het vlak voor de sticker/poster is 131cm (breed) x 57 cm (hoog).

Om zo’n poster of bord te willen bestellen, stuurt u een eps. format ontwerp. Daarna wordt er een prijsopgave gestuurd (de prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid PMS kleuren, en wel of niet full colour). Houdt wel rekening met een levertijd van ca. 1,5 tot 2 weken.

Het kleine stroopwafelbarretje

Het kleine stroopwafelbarretje is ook te personaliseren. Zo’n (forex) bord wordt aan de voorzijde van het barretje bevestigd. Op deze manier kan dit leuke compacte barretje worden ingezet op evenementen waar u de nadruk op uw bedrijf wilt hebben, waar ze heerlijk kunnen genieten van een warme verse stroopwafel, waardoor ze uw bedrijf zeker niet snel zullen vergeten.

Heeft u interesse in een gepersonaliseerde bar?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.