Frequently Asked Questions

Via de website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. We vragen u het contactformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Zodra wij uw offerte aanvraag binnen hebben nemen wij contact met u op. Wij streven er naar om binnen 1 uur te reageren en binnen 1 dag de offerte te hebben gestuurd. Tevens kunt u ons ook bellen op het nummer: +31 (0)181-764114 of e-mailen op info@mijnstroopwafel.nl.
MijnStroopwafel werkt net als moederbedrijf MijnPartyservice accuraat, netjes en schoon. Tevens werken ze met representatief personeel waarbij klantvriendelijkheid garant staat.
MijnStroopwafel houdt het stroopwafeldeeg gekoeld en verpakt in een koeling of koelboxen met voldoende vrieselementen. De stroop wordt in een pan met afgedekte deksel vervoert.
Ja in principe wel, dit vanwege het bakken met professionele bakapparatuur, plus dat er toch enige kennis voor nodig is om stroopwafels te bakken.
Dit kan helaas momenteel nog niet bij MijnStroopwafel. Wij kunnen de volledige ingrediënten lijst doorgeven, maar glutenvrije of lactosevrije wafels bijvoorbeeld gaat nog niet. Wij werken hier wel aan.
Jazeker, denk bijvoorbeeld aan bedrukte stroopwafelzakjes.
Bij Mijnstroopwafel kunt u zeker meerdere concepten combineren. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bar met daarop zowel de koffie (Barista op locatie) als de stroopwafels. Vanzelfsprekend is dit voordeliger als los deze concepten in te huren!
MijnStroopwafel komt zowel bij bedrijven als particulieren leveren; van kleine tot grote partijen.
Mijnstroopwafel maakt ook verse stroopwafels op locatie met toppings. Denk aan toppings als: karamel (eventueel met zeezout), chocolade (melk en/of wit), oreo, mini marshmallows, mini smarties, kokosrasp, crunchy nootjes etc.
MijnStroopwafel is gevestigd in Spijkenisse (Zuid-Holland) en heeft een productielocatie in Zuidland.