Stroopwafeltafel huren

Stroopwafeltafel huren

Stroopwafeltafel huren CPHI Frankfurt
De stroopwafeltafel bij de CPHI in Frankfurt (Duitsland)

Stroopwafels zijn zeer goede aandachttrekkers op beurzen en andere zakelijke evenementen. Niet alleen door de overheerlijke geur trekt de stroopwafeltafel klanten of publiek aan op beurzen, ook de gehele ‘show’ van het bereiden van de verse

stroopwafeltafel huren Jaarbeurs Utrecht
De stroopwafeltafel in de Jaarbeurs Utrecht

stroopwafels trekt de aandacht. Het is dus meer dan alleen een stroopwafeltafel huren. Onze stroopwafelbakkers, of baksters, zijn allen representatief en maken ook graag een kort praatje over bijvoorbeeld de stroopwafels met uw bedrijf of uw klanten, zodat u daarna misschien verder met hen zaken kan doen.

 

Stroopwafel personeel
De stroopwafeltafel bij de Beurs van Berlage in Amsterdam

Vanwege de beperkte ruimte van de stand, of door de uitstraling van deze stroopwafeltafel, is een stroopwafeltafel huren vaak meer geschikt voor op een beurs of congres dan een stroopwafelkraam. De afmeting van de stroopwafeltafel is een stuk kleiner dan de kraam: 183cm / 74cm / 75cm. Met een zwarte of blauwe klassieke rok eromheen heeft het een professionele uitstraling. Gedecoreerd met een aantal Oud-Hollandse accessoires, zodat het wel de echte Hollandse stroopwafeluitstraling krijgt, maar verder toch wat strak blijft. Indien u het toch nog een wat meer Oud-Hollandsere uitstraling wilt geven, kan dit zeker. Wij hebben ook mooie grote tafelkleed zeilen met Oud-Hollandse patronen.

Gepersonaliseerde stroopwafelzakjes
Voorbeelden van gepersonaliseerde stroopwafelzakjes

Voor op beurzen, congressen of andere zakelijke evenementen, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld uw bedrijf meer te promoten. Dit kan bijvoorbeeld door middel van uw bedrijfslogo op de stroopwafelzakjes te laten bedrukken.  Dit is ook altijd een goed promotiemiddel om mee te geven aan uw klant. Wilt u hierover meer weten? Kijk dan snel verder op de pagina: stroopwafels gepersonaliseerd.

Heeft u interesse in een stroopwafeltafel huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten