Stroopwafelkraam huren

Stroopwafelkraam huren

Stroopwafelkraam
Stroopwafelkraam @ beurs Stuttgart, Duitsland

Voor het huren van een gezellige stroopwafelkraam bent u bij ons aan het juiste adres. De stroopwafelkraam is zeer geschikt op bruiloften, verjaardagen,  scholen, bij bedrijven, op beurzen, en bij particulieren. Eigenlijk bij bijna elk evenement is deze kraam wel geschikt. Met onze professionele stroopwafelbakijzers bakken wij de door Nederland veelgegeten wafel, die bestaat uit twee ronde helften, met daartussen de overheerlijke stroop op elke locatie dat u maar wilt. Deze heerlijke Goudse koek de Stroopwafel is geliefd bij jong en oud. De spontane leden van het MijnPartyservice team komen heel graag bij u of uw bedrijf om verse stroopwafels voor u te bakken.

StroopwafelkraamDe stroopwafelkraam die u bij ons kan huren is een nette houten marktkraam die zeer gemakkelijk op- en af te bouwen is. De afmeting hiervan is 220cm / 150cm / 260cm. Een witte tafelrok zit om de kraam heen zodat er makkelijk onder de kraam spullen kunnen worden neergelegd, zonder dat het zo in beeld ligt voor de klant. Deze witte tafelrok kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld het logo voor uw bedrijf of vereniging. Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden: stroopwafels gepersonaliseerd. Verder wordt de kraam gedecoreerd met gekleurde verlichting en Oud-Hollandse decoratie.

De stroopwafelkraam huren is leuk voor iedereen

Stroopwafelkraam huren in Parijs
Stroopwafels bakken op de École Militaire in Parijs

Deze stroopwafelkraam huren kan voor bijna elk soort evenement gedaan worden. Het is toch heerlijk als er voor uw klanten, uw gasten, uw collega’s, uw vrienden, en uzelf overheerlijke verse stroopwafels gebakken kunnen worden. De geur zal ook een aandachtstrekker zijn. Doordat de kraam zo gemakkelijk uit- en in elkaar gezet kan worden, is er ook geen probleem voor de doorgang van deuren.

Het stroopwafel winterhouten huisje

Nieuw hebben wij ook een stroopwafel winterhouten huisje.  Dit huisje is ideaal voor in de winter voor een leuke vrolijke winterse uitstraling.

Stroopwafel winter houten huisje
Het stroopwafel houtenhuisje @ Koningsspelen basisschool Rotterdam Zuid

De afmetingen van de houten winterhuisje is ca. 220cm lang (vooraanzicht), 200cm breed en 260cm hoog. Dit houten winterhuisje is gebouwd van stevig hout en materiaal en gemakkelijk in- en uit elkaar te zetten met z’n tweeën. Bij inhuur van dit huisje, zullen wij dit huisje voor u op- en afbouwen (indien wij hulp nodig zouden hebben, omdat een van onze medewerkers alleen komt, zullen wij van te voren met u bespreken of het mogelijk is van uw kant een handje te helpen). Dit houten winterhuisje heeft grijze dakpannen van metaal waar een korrelige coating op zit, dat het huisje mooier maakt. Een groot werkblad, waaronder ook veel spullen gezet kunnen worden, maakt het erg praktisch om diverse (party)catering activiteiten in te doen.

Heeft u interesse in een stroopwafelkraam huren?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Een gedachte over “Stroopwafelkraam huren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten