Warme lollywafels

Warme lollywafels

lollywafels op locatieLollywafels zijn overheerlijke traktaties die nagenoeg iedereen lekker vindt. De wafels hebben een heerlijke geur die het publiek zeker weten naar uw kraam of stand zullen lokken. Ook zien de lollywafels er leuk uit, als een soort kerstboom op een stokje, waardoor je het ook gemakkelijk kan eten. De smaak van de lollywafel is te vergelijken met een Luikse wafel op een stokje, echter, de lollywafel is iets zachter, waardoor er eigenlijk gezegd kan worden dat de smaak en structuur tussen de Luikse en de Brusselse wafel zit.

De lollywafels kunnen wij net als de stroopwafels op locatie voor u maken in een Oud-Hollandse-, winter-, of anders gedecoreerde kraam. Ook is het mogelijk de lollywafels te maken op een nette buffettafel, wat bijvoorbeeld geschikt is voor op beurzen. Hierdoor zijn de lollywafels eigenlijk breed inzetbaar. Uit ervaring doen de lollywafels het altijd goed op verjaardagen, kinderfeestjes, op beurzen of congressen, op festivals, maar ook in clubs en discotheken.

Lollywafels maken op locatie

Lollywafels VIP room RotterdamOm de lollywafels te maken hebben wij een professioneel lollywafelbakijzer. Het beslag, die wij ook op locatie maken, schenken wij in de vorm van het wafelijzer. Dit ijzer wordt meer dan 200 graden. Na vier minuten heeft u dan overheerlijke lollywafels. Er kunnen er 4 tegelijk gebakken worden. De lollywafels zullen wij daarna bestrooien met poedersuiker, en zo meegeven aan de klant. Zo zijn ze gemakkelijk te eten, en zien ze er feestelijk uit om mee rond te lopen.

Wilt u eens wat anders dan warme stroopwafels, en heeft u interesse in lollywafels op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnstroopwafel.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten