Warme Brusselse wafels

Brusselse wafels

Brusselse wafels poedersuikerBrusselse wafels zijn overheerlijke traktaties die nagenoeg iedereen lekker vindt. De wafels hebben een heerlijke geur die het publiek zeker weten naar uw kraam of stand zullen lokken. Van oorsprong is de Brusselse wafel een Belgisch gerecht met internationale bekendheid. Deze lekkere beroemde wafels zijn bekend van hun rechthoekige vorm, met grote vierkante inkepingen. De wafel wordt warm gegeten, bestrooid met poedersuiker, en/of vanille-ijs, chocoladesaus, en warme kersen, en mogelijk ook met slagroom. Wij kunnen deze lekkere Brusselse wafels ook bij u komen bakken. U kunt kiezen voor de Brusselse wafels enkel met poedersuiker, maar u kunt ook kiezen om de overige toppings erbij te nemen. Het wordt sowieso dus genieten!

De Brusselse wafels kunnen wij net als de stroopwafels op locatie voor u maken in een Oud-Hollandse-, Belgische, winter-, of anders gedecoreerde kraam. Ook is het mogelijk de Brusselse wafels te maken op een nette buffettafel, wat bijvoorbeeld geschikt is voor op beurzen. Ook zijn de Brusselse wafels altijd uitermate geschikt op verjaardagen, kinderfeestjes, op beurzen of congressen, op festivals, maar ook in clubs en discotheken.

Brusselse wafels maken op locatie

Brusselse wafel warme kersen vanille-ijsOm de Brusselse wafel te maken hebben wij een professioneel wafelbakijzer. Het beslag, die wij ook op locatie maken, schenken wij in de vorm van het wafelijzer. Dit ijzer wordt meer dan 200 graden. Na vier minuten heeft u dan overheerlijke Brusselse wafels. Er kunnen er 2 tegelijk gebakken worden. De wafels zullen wij daarna bestrooien met poedersuiker, en mogelijk ook met andere toppings zoals; chocoladesaus, warme kersen, vanille-ijs en slagroom. Op een klein bordje geven wij de wafel mee aan de klant, die er zo rustig lekker van kan gaan genieten.

Wilt u eens wat anders dan warme stroopwafels, en heeft u interesse in Brusselse wafels op locatie?

Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons natuurlijk bellen via het nummer 0181 – 764 114 of u kunt een mail sturen naar info@mijnstroopwafel.nl. Ook kunt u een bericht achterlaten op onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen een uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten