verse goudse stroopwafels

Verse Goudse stroopwafels

Verse Goudse stroopwafels

Heerlijke warme verse Goudse stroopwafels…. bijna iedereen in Nederland heeft ze wel eens geproefd. Was het niet vroeger op de markt in zo’n gezellig kraampje waar de verse Goudse stroopwafels dan ook echt vers werden gebakken, dan weten vele zich nog wel een lekkere zak met koekkruimels te herinneren.

Juist deze heerlijke verse goudse stroopwafels zijn zo typisch Nederlands en zijn eigenlijk net zo beroemd als de molens en klompen van ons mooie Nederland.  Het leuke is ook eigenlijk dat in de loop der jaren het procede van het maken van stroopwafels eigenlijk helemaal niet verandert is.

De Nederlandse stroopwafel

Wat maakt de Nederlandse stroopwafel nou eigenlijk zo uniek en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken om uw bedrijf te presenteren op een beurs, uw buitenlandse gasten te verrassen en te trakteren op het “typical Dutch cookie”? Is het de geur die zich tijdens het bakken verspreid en die voor iedereen onweerstaanbaar is? Is het de geur van de warme siroop in de stroopppan die wij gebruiken? Wie het weet mag het zeggen, maar feit is dat er waar dan ook ter wereld, niemand ongemerkt aan de stroopwafelkraam voorbij kan gaan, zonder te stoppen en de fantastische geur te ruiken en eigenlijk wil iedereen vervolgens zo een lekkere verse warme Goudse stroopwafel proeven

Op wikipedia is ook wat leuke informatie te vinden over stroopwafels en ook zijn daar wat variaties te vinden op de Nederlandse stroopwafels. Zo worden ze in Italie gemaakt met honing in plaats van stroop en in Amerika worden de mini-stroopwafels gedipt in verschillende soorte chocola, karamel en kokosnoot en worden ze “Dutch Moon Cookies” genoemd.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Loopt het water u in de mond als u bovenstaande leest over de verse goudse stroopwafels en bent u ook benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie. Misschien krijgt u binnenkort ook een buitenlandse delegatie op bezoek of staat u op een beurs en bent u op zoek naar extra exposure; denkt u dan zeker eens aan verse warme Goudse stroopwafels die wij ter plaatse voor u kunnen bakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *