Stroopwafels op de beurs

Stroopwafels op de beurs

Een beter marketinginstrument is er niet te bedenken als uw bedrijf wilt profileren als een Nederlands bedrijf. Zeker in het buitenland worden stroopwafels direct geassocieerd met Nederland. Vraag uw buitenlandse gast wat hem te binnen schiet als hij of zij aan Nederland denkt en naast klompen en molens zal zeker de stroopwafel in dat rijtje genoemd worden.

De geur van het bakken van verse stroopwafels op uw stand is een geur die voor iedereen onweerstaanbaar is. Zeker op beurzen waarbij u iets extra’s wilt doen om uw bedrijf te onderscheiden van de overige beursdeelnemers, is het bakken van verse stroopwafels een goed idee. De geur zorgt er voor dat mensen even inhouden en zelfs stoppen bij uw stand om te kijken wat er nou eigenlijk gebeurt. Zeker in het buitenland vind met het bijzonder om te zien; waar in Nederland de stroopwafelbakker nog wel eens op de markt te vinden is, is het buiten Nederland iets totaal nieuws en heeft men zelden tot nooit nog gezien hoe de verse stroopwafels echt worden gebakken.

Gepersonaliseerde stroopwafelzakjes

Buiten het feit dat onze stroopwafels opzich al een goed product is om de aandacht te trekken, kunt u nog een stapje verder gaan en de wafels uitdelen in gepersonaliseerde stroopwafelzakjes. U kunt op het zakje uw bedrijfsnaam en logo laten printen en eventueel nog een boodschap op het zakje laten drukken. Wat dat betreft biedt een gepersonaliseerd stroopwafelzakje een scala aan mogelijkheden om uw boodschap onder de aandacht te brengen en wat is nu mooier om mensen over de beurs te zien lopen en te genieten van een verse warme stroopwafel en ondertussen met uw bedrijfsnaam en logo in de hand zijn of haar bezoek aan de beurs verder te vervolgen.

Ook interesse in stroopwafels in Nederland of waar dan ook ter wereld?

Heeft u een beurs in Nederland of waar dan ook ter wereld en heeft u ook interesse in stroopwafels op locatie? Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Een gedachte over “Stroopwafels op de beurs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *