Stroopwafels en koffie

Koffie en stroopwafels

Stroopwafel en koffie

Wie aan een stroopwafel denkt, denkt ook vaak aan een lekkere kop koffie voor erbij. MijnStroopwafel bakt niet alleen de meest lekkere stroopwafels op locatie, maar biedt u tegelijkertijd ook de mogelijkheid om heerlijke koffie erbij te serveren.

Koffieautomaat met Nespresso-systeem

Wij kunnen u bij de stroopwafels verschillende soorten van koffiecatering aanbieden. In het assortiment van koffie-automaten hebben wij nette koffieautomaten met het Nespresso-systeem en deze machines zijn erg makkelijk in het gebruik en en zorgen ervoor dat u uw klanten van een lekkere kop koffie kunt voorzien. Natuurlijk hebben wij ook de eenvoudige percolatoren waarmee u smaakvolle filterkoffie in grotere hoeveelheden continue klaar kunt hebben staan en daarnaast kunnen wij ook vol-automaten aanbieden waarbij u uw klanten ook van heerlijke koffie kunt voorzien.

Barista

Naast de mogelijkheid om uw klanten middels een koffiemachine te voorzien van koffie, bestaat er ook de mogelijkheid om een barista in te huren voor uw beursstand of evenement. Natuurlijk is een barista een totaal concept als een machine op uw stand; sterker nog, het is niet niet te vergelijken. Een barista is een beeldbepalend gebeuren op uw stand. De barista is een absolute koffie expert en een pure vakman of -vrouw.  De barista zet de lekkerste koffies en vaak beheerst hij of zij ook de kunst van latte-art. Nu is latte-art vaak niet het belangrijkste aspect om te besluiten om een barista in te huren voor uw beurs, maar is het belangrijkste dat u uw klanten een perfecte kop koffie wilt aan kunnen bieden en dat bereikt u zeker als u een barista bij ons inhuurt.

Ook interesse in kofffie op uw beursstand?

Onze diensten beperken zich niet alleen tot Nederland, maar wij reizen de hele wereld over. Heeft u een beurs waar dan ook ter wereld en heeft u ook interesse in koffie op uw stand? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114 of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl en natuurlijk kunt u ook bericht versturen via onze contactpagina en u krijgt gegarandeerd binnen één uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *