Stroopwafels gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde stroopwafelzakjes

Gepersonaliseerde stroopwafelzakjes Elastic
Op de stroopwafeltafel zijn de gepersonaliseerde zakjes voor Elastic zichtbaar

Stroopwafels kunt u personaliseren door de verpakking met uw bedrijfsnaam en/of logo te laten bedrukken. Door middel van dit gepersonaliseerde stroopwafelzakje kunt u uw boodschap gemakkelijk onder de aandacht brengen en verspreiden. Tevens geeft het natuurlijk een kick om het publiek op een beurs te zien lopen en genieten van de vers bereide stroopwafels waarvan op het zakje uw bedrijfsnaam en logo staat. Uit ervaring weten wij al dat deze manier van marketing werkt. Op diverse beurzen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Vietnam hebben wij gestaan en het was een groot succes. De stroopwafelzakjes personaliseren is ook zeker betaalbaar. Ook is het voor u niet moeilijk. Wij sturen u sowieso  eerst een digitale sample voordat wij alle zakjes laten drukken bij de drukkerij. U kunt er dus vanuit gaan dat de zakjes worden zoals u dit wenst.

Hieronder nog een aantal voorbeelden:

Gepersonaliseerde stroopwafelzakjesGepersonaliseerde stroopwafelzakjes

 

 

 

 Gepersonaliseerde stroopwafelkraam (bedrukking logo/tekst op het gaasdoek)

Stroopwafelkraam gaasdoek
De stroopwafelkraam rok (het witte gaasdoek) kan volledig bedrukt worden met uw logo, afbeeldingen en/of teksten

Tevens is het ook mogelijk bij ons om de stroopwafelkraam te personaliseren. Het witte doek / rok om het tafelblad heen kan helemaal bedrukt worden. Voor dit gaasdoek hebben wij dan enkel een duidelijk digitaal bestand nodig in formaat 75cm x 400cm met een resolutie van 200 dpi. Ook hiervoor geld dat wij digitale sample toesturen voordat wij het gaasdoek definitief laten drukken. U heeft nu een vrolijke stroopwafelkraam gepersonaliseerd voor uw bedrijf, organisatie of uw feest.

 

Heeft u interesse in gepersonaliseerde stroopwafelzakjes of de stroopwafelkraam gepersonaliseerd (bedrukking gaasdoek)?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Een gedachte over “Stroopwafels gepersonaliseerd”

 1. Zojuist heb ik met u gesproken.
  Ik zou graag een offerte krijgen voor 1000 stroopwafelzakjes met logo ; ” Stroopwafel Deluxe ” met een chocolade stroopwafel boven de XE van Deluxe logo word nu ontworpen.
  Liefst zwarte zakjes met gouden/bronzen opdruk of andersom.
  Maar ook ontvang ik graag de prijzen van witte zakjes met zwarte opdruk.

  Met vriendelijke groet,

  Natasja Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten