Oud-Hollands geklede stroopwafelbakkers

Onze stroopwafelbakkers

Onze stroopwafelbakkers of stroopwafelbaksters bij de stroopwafelkraam, het stroopwafel houtenhuisje, of de stroopwafeltafel staan altijd voor u klaar de heerlijkste wafels te maken, en deze vrolijk uit te delen aan de gasten. Al onze medewerkers zijn ervaren stroopwafelbakkers en kunnen grote aantallen stroopwafels achter elkaar maken.

Oud-Hollands geklede stroopwafelbakkers

Nieuw bij MijnStroopwafel is nu ook dat er een gezellige Oud-Hollands geklede stroopwafeldame bij te huren is. Dit zal zeer passend zijn bij de Oud-Hollands gedecoreerde stroopwafelkraam. Alles is nu helemaal in één thema; (Oud-)Holland. Dit is bijvoorbeeld erg leuk bij: thema feestjes, in clubs, bij verjaardagen, jubileums, diverse feesten in openbare gelegenheden, en eigenlijk bij alle informele feesten waar de stroopwafelkraam aanwezig is.

Oud-Hollands geklede stroopwafelbakkers

Vindt u deze Oud-Hollandse kostuums niet passend bij uw evenement maar wilt u wel personeel bij de stroopwafelkraam of stroopwafeltafel?

Vanzelfsprekend zijn alle stroopwafelbakkers en stroopwafelbaksters hardwerkende representatieve mannen en vrouwen passend gekleed voor de verschillende gelegenheden. Mogelijk met nette pantalon en blouse, informeel met een polo en een Oud-Hollands schort, of een nette witte koksbuis. Dit personeel is er slechts voor € 22,50 p.p.p.u. bij te huren.

Stroopwafelkraam Parijs

 

 

 

 

   Gepersonaliseerde stroopwafelzakjes Elastic

Stroopwafelkraam Alpe d'Huzes

Heeft u verdere interesse gekregen in een stroopwafelkraam, stroopwafel houtenhuisje, of de stroopwafeltafel met (Oud-Hollands geklede) stroopwafelbakkers?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op u reageren zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten