Stroopwafelkramen

Stroopwafelkramen

Stroopwafelkramen hebben wij in verschillende soorten. Wij hebben een nette houten kraam met Oud-Hollandse decoratie en de stroopwafeltafel. Voor beurzen en congressen heeft de stroopwafeltafel met klassieke rok en Oud-Hollandse decoratie een wat zakelijkere uitstraling. Tevens past dit soms beter in de stand vanwege de wat kleinere afmeting. Met een nieuw soort stroopwafelkarretje zijn wij ook bezig, en deze zal volgend jaar in ons assortiment erbij komen. Zodra de stroopwafelkar helemaal klaar voor gebruik is zullen wij deze presenteren op de website.

Vers gebakken stroopwafels waar ook ter wereld

Met onze stroopwafelkramen in combinatie met onze professionele stroopwafelapparatuur kunnen wij overheerlijke verse stroopwafels op locatie bakken. De heerlijke geur zal de klanten gegarandeerd naar onze kraam lokken, en niet alleen daarom, vaak wordt publiek ook aangetrokken omdat zij willen zien hoe de stroopwafels worden gemaakt.

Stroopwafels Vietnam
Holland Village 2013 – Ho Chi Minh City (Vietnam)

MijnStroopwafel heeft ruime ervaring op diverse evenementen in Nederland, maar ook in het buitenland. Meerdere malen zijn wij in Duitsland, Frankrijk, en België geweest, maar ook in Vietnam (Ho Chi Minh city) hebben wij meer dan 10.000 stuks stroopwafels vers op locatie gebakken bij het Holland Village 2013. Het bakken voor grote groepen mensen is daarom zeker ook bij ons mogelijk.

Stroopwafelkramen

StroopwafelkramenDe stroopwafelkramen zijn nette houten marktkramen die zeer gemakkelijk op- en af te bouwen zijn. De afmeting hiervan is 220cm / 150cm / 260cm. Een witte tafelrok zit om de kraam heen zodat onder de kraam spullen kunnen worden neergelegd, zonder dat het zo in beeld ligt voor de klant. Deze witte tafelrok kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld het logo voor uw bedrijf of vereniging. Verder worden de stroopwafelkramen gedecoreerd met gekleurde verlichting en Oud-Hollandse decoratie.

Stroopwafeltafels

StroopwafeltafelVoor op beurzen of congressen wordt er vaak gekozen voor een stroopwafeltafel. Dit vanwege de afmeting dat minder ruimte inneemt dan de kraam. Onze tafel heeft een afmeting van: 183cm / 74cm / 75cm. Met een zwarte of blauwe klassieke rok erom heen heeft het een professionele uitstraling. Gedecoreerd met een aantal Oud-Hollandse accessoires, zodat het wel de echte Hollandse stroopwafeluitstraling krijgt, maar verder toch wat strak blijft.

Het is bij ons ook mogelijk om bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de stroopwafelzakjes te laten bedrukken. Dit is ook altijd een goed promotiemiddel om mee te geven aan uw klant. Wilt u hierover meer weten? Kijk dan snel verder op de pagina stroopwafels op beurzen.

Personeel

Stroopwafel personeelWanneer u een stroopwafelkraam of tafel bij ons huurt, is dit enkel mogelijk met personeel erbij. Zo kunnen wij u gegarandeerd lekkere verse stroopwafels op locatie aanbieden, gemaakt met onze professionele stroopwafelapparatuur. Nederlandse stroopwafelsWij hebben enkel en alleen spontaan en representatief personeel die grote hoeveelheden stroopwafels in een relatief korte tijd kunnen maken, zij laten dit graag aan uw klant en u zien, en tegelijker tijd kunnen zij ook nog een kort praatje maken. personeel stroopwafelkramenOp beurzen dragen wij een zwarte of witte blouse met een horecaschort, tenzij u als klant een andere dresscode heeft, waar wij ons natuurlijk aan kunnen aanpassen, bij informelere evenementen dragen wij een polo met horecaschort, en voor een echte Oud-Hollandse uitstraling hebben wij ook altijd verschillende Oud-Hollandse schorten die wij om kunnen doen.

 

Heeft u ook interesse onze stroopwafelkraam of stroopwafeltafel?

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, of stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina . Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten