Over ons

Wie zijn wij?

“Wie zijn zij” is altijd toch weer de grote vraag bij een bedrijf die op zoek is naar iets unieks en dan wordt de pagina “over ons” al snel bekeken, want wie zijn wij nu eigenlijk?

MijnStroopwafel is een onderdeel van MijnPartyservice BV met als eigenaren Sue-Ann Steijn en Ivo van Wensen. Met het bedrijf MijnPartyservice BV bieden wij een zeer breed scala aan diensten aan op het gebied van partyverhuur en catering; van vers schepijs en ijscokarren tot stroopwafels, complete BBQ-feesten, smoothiebar en barista. Voor beurs of feest; wij zeggen altijd niet voor niets “bij MijnPartyservice vindt u altijd wat u zoekt.”

Sinds 2015 hebben wij dan ook MijnStroopwafel.nl toegevoegd aan de vloot van onze websites. Met onze doelstelling om een jaarlijkse groei van 10% te realiseren, zal ook de uitbreiding van de sites gestaag plaats vinden. Ondanks of eigenlijk juist vanwege het feit dat wij onze doelstelling qua groei de afgelopen jaren keer op keer ruim overtroffen hebben, zijn wij dan ook opnieuw trots op het eindresultaat van de site van MijnStroopwafel. Wij zijn van mening dat groei alleen maar goed is, maar dat het eigenlijk nog belangrijker is, dat de groei wel op een dusdanige manier in goede banen wordt geleid, waardoor wij onze hoge service level graad altijd kunnen blijven waarmaken.

Verschillende activiteiten MijnPartyservice BV

Omdat de activiteiten van MijnPartyservice wel erg breed zijn en het daardoor soms wat moeilijk is om bepaalde belangrijke diensten eruit te lichten, zijn wij voor een steeds groter groeiend aantal activiteiten ook een aparte site aan het online zetten, zodat per onderdeel ook meer informatie beschikbaar is voor u als potentiële klant. Een voorbeeld van een site waarbij juist één van onze activiteiten specifiek wordt uitgelicht is MijnIJs. Deze website is in de zomer van 2015 voorzien van een uiterlijk, zodat de site ook op alle mobiele apparaten goed tot zijn recht komt.

Wij vinden ook het heel belangrijk om zo transparant mogelijk naar buiten te treden. Niet alleen met onze prijsstellingen, maar ook op alle andere gebieden. U heeft ons op internet gevonden en wilt ons misschien wel inhuren voor uw beurs of feest. Daar komen voor u belangrijke gasten en dan is het wel zo prettig om te weten dat u zaken doet met een solide, modern en betrouwbaar bedrijf, want per slot van rekening is ook onze uitstraling en professionaliteit van belang bij het bereiken van uw klanten of gasten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer +31 (0)181-764 114, stuur een email naar info@mijnstroopwafel.nl of laat een bericht achter op onze contactpagina en u krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vers gebakken Goudse stroopwafels op uw beurs of evenement, waar ook ter wereld

De webshop gaat eind november 2017 live! Sluiten